Pos terminali

ALL IN ONE TOUCH 15’’ ili PC sa TOUCH SCREEN-om (vise komada) sa softverom za prodaju preko SLIKOVNOG  interfejsa sa fiskalnim printerom. Opciono sa POS printerom za gotovinske racune uz  fiskalni isecak. 
    Softver podrzava maximalno 64 artikla po strani a moze se izabrati i manje, 4x4, 5x5, 6x6, 7x7 ili 8x8 polja. Artikle je moguce podeliti po grupama (stranama) i moguce je uneti neogranicen broj strana i artikala.

-----SOFTVER OMOGUCAVA PRODAJU I PREKO TEZINSKIH I KOLICINSKIH BARKODOVA.

*** SOFTVER moze da radi bez slikovnog prikaza i podela na grupe kao standardni softver za prodavnice. opciono prve strane slikovno za artikle bez bar kodova (na meru, voce, itd) a ostalo klasicno na bar kod ili opadajuci meni.

*** U  softveru je moguce sacuvati   bazu kupaca sa svim podacima o kupcu  za stampanje fiskalnog racuna uz fiskalni isecak. Moguce je stampati i fakture za bezgotovinsko  placanje na formatu A4 ali je potreban dodatni stampac (A4), tako da se moze koristiti i u veleprodaji.

    Softver (opciono) omogucava svakodnevno pracenje magacinskog stanja sa datumskim pregledom unosa (dodavanja) kolicina, kao i stampanje magacinskog stanja i izvestaja o prodaji po artiklima za zadati period. Mogucnost dodavanja kolicina na stanje kopiranjem fajla.

Komplet podrazumeva: 

1. All in one touch 15’’ SIEMENS NIXDORF, ili WINCOR NIXDORF 12’’ TOUCH monitor
    plus BETLLE M2 WINCOR racunar.
2. Fiskalizovan fiskalni printer SuperCesh-S ili FP200 GENEKO.
3. Printer racuna ELIKOM EP60 max  57mm ili drugi po zelji.   
4. Instalaciju i montazu na vasem prodajnom mestu

5. Fioka za novac i Bar kod skener po zelji.
6. SOFTVER PO ZELJI

-------------------------GARANCIJA na sve uredjaje 1 GODINA   


    ***   MOGUCA PRODAJA SAMO SOFTVERA za printere GENEKO: SuperCash-S i FP200